Навигация

Поиск по сайту

 Все Новости

08.11.2019:  Primarul orașului Florești ar fi lovit cu mașina un pieton; Reacția lui Iurie GanganUn bărbat din comuna Alexeevca, raionul Florești, a ajuns la spital cu traumatisme grave după ce a fost lovit de o mașină, pe drumul central din localitate. La volan era primarul orașului Florești, Iurie Gangan, ales recent pe listele PSRM. El spune că nu putea să-l lovească pe sătean, deoarece acesta dormea beat în mijlocul drumului. Polițiștii au inițiat o cauză penală.

Oamenii din Alexeevca povestesc că miercuri seara, aproape de ora 7, au auzit o lovitură puternică și au ieșit repede să vadă ce se întâmplă. L-au văzut pe Iurie Gangan cum l-a luat pe vecinul lor din mijlocului drumului și l-a dat la margine.

Victima povestește că se întorcea acasă de la magazin. I s-a rupt punga cu niște morcovi și s-a oprit să-i adune. În câteva secunde a fost lovit de o mașină.Bărbatul spune că primarul de Florești l-a vizitat în a doua zi de la accident.

Medicii afirmă că bărbatul de 58 de ani ar putea avea nevoie de intervenție chirurgicală.

Iurie Gangan neagă că l-a lovit pe bărbat.Oamenii regretă că funcționarul nou ales poate proceda astfel.

Sora bărbatului accidentat spune că este singura, care-i poartă de grijă fratelui și va lupta pentru a face dreptate.

Polițiștii au inițiat o cauză pe penală pe numele funcționarului.

Dacă va fi găsit vinovat, primarul orașul Florești, Iurie Gangan, riscă până la patru ani de închisoare.Sursă: jurnal.md
0 
| Еще
вернуться назад »
News Time Romania - Stiri Romania News Time Romania - Stiri Romania