Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

29.05.2009:  Preşedintele rus consideră inadmisibilă perturbarea suveranităţii Republicii Moldova
"Susţinem autorităţile moldoveneşti în eforturile depuse pentru normalizarea situaţiei, crearea condiţiilor pentru o activitate efectivă a organelor de conducere şi pentru soluţionarea problemelor în dezvoltarea statului", a declarat, vineri, Preşedintele Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, în cadrul ceremoniei de înmânare a scrisorilor de acreditare de către 12 ambasadori străini, inclusiv şi delegatul Republicii Moldova, Andrei Neguţă.

În context, Preşedintele rus a accentuat că Federaţia Rusă consideră inadmisibil atacul asupra suveranităţii şi constituţionalităţii Republicii Moldova. "Noi considerăm inadmisibile încercările de perturbare a identităţii şi suveranităţii Moldovei", a accentuat Dmitri Medvedev, făcând referinţă la evenimentele care au avut loc la Chişinău în 7 aprilie curent.

Referindu-se la problema transnistreană, Preşedintele rus a menţionat că "în cadrul eforturilor intermediarilor intenţionăm să contribuim energic la elaborarea unor acorduri corecte în reglementarea transnistreană".

www.omg.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania