Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

03.06.2009:  Marian Lupu acuză "Europa Liberă" de tentativă de manipulare şi încercări de a dicta un anumit tip de comportament persoanelor vizate în reportajele postului
Ex-preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, acuză postul internaţional de radio "Europa Liberă" de tentativă de manipulare a opiniei publice şi de încercarea "de a mi se impune anumite reguli, reguli a propriului comportament a propriului mod de gândire şi a propriului mod de acţiune". Acuzaţiile au fost aduse după ce filiala Chişinău a instituţiei a plasat, marţi seara, un reportaj în care susţinea că Marian Lupu a declarat într-un interviu exclusiv pentru "Europa Liberă" că părăseşte Partidul Comuniştilor din Republica Moldova.

"În viziunea mea, ceea ce s-a întâmplat ieri este o tentativă de manipulare, de manipularea mea şi de manipulare a opiniei publice. Ba mai mult, gândesc că a fost o încercare de a mi se impune anumite reguli, reguli a propriului comportament, a propriului mod de gândire şi a propriului mod de acţiune. Este un lucru pe care îl calific ca unul intolerabil, fiindcă nu voi accepta niciodată asemenea manipulări şi asemenea impuneri de reguli de joc", a declarat, miercuri, pentru presă Marian Lupu.

"Toate deciziile pe care le-am adoptat în trecut că au fost corecte, că au fost mai puţin corecte, aceste decizii mi-au aparţinut şi îmi asum responsabilitatea pentru aceste decizii. Iată de ce pentru a spulbera această situaţie de confuz, vreau să spun că precum a fost în trecut aşa va fi şi în viitor. Toate deciziile pe care le voi adopta vor fi decizii proprii, decizii asumate", a accentuat ex-preşedintele Legislativului.

În pretinsele declaraţii făcute de Lupu la "Europa Liberă" se menţiona că fostul preşedinte al Parlamentului va participa în alegeri anticipate pe listele unui partid de opoziţie. Reportajul "Europa Liberă" titra că Lupu ar fi purtat deja discuţii cu Partidul Social Democrat şi Partidul Democrat din Moldova.

OMEGA

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania