Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

03.06.2009:  Zinaida Greceanîi: Prioritatea numărul unu a noului Guvern va fi achitarea plăţilor sociale
Guvernul provizoriu, care va activa până la alegerile parlamentare anticipate, va avea drept prioritate achitarea salariilor, pensiilor şi a tuturor plăţilor sociale indiferent de condiţiile dificile de activitate a noului Cabinet de miniştri.

Potrivit Zinaidei Greceanîii, "nu este necesar ca să fie modificată esenţial structura Cabinetului de miniştri, din considerentul că este nevoie de mai mult timp pentru ca un ministru să se ajusteze la noul loc de muncă". "Dacă candidatura mea va fi votată la postul de Premier, eu voi propune ca să fie menţinut Cabinetul actual", a mai specificat Premierul în exerciţiu.

De asemenea, Zinaida Greceanâi a accentuat că în scurt timp vor fi stabilite principalele directive în activitatea noului Guvern, însă acestea nu vor fi schimbate esenţial. "Drept prioritare va rămâne achitarea la timp a pensiilor şi a salariilor, în pofida repercusiunilor crizei economico-financiare mondiale", a declarat Greceanîi.

Candidatura Zinaidei Greceanîi a fost înaintată la funcţia de Prim-ministru, pentru a conduce Executivul provizoriu, care va guverna până la alegerile anticipate. Candidatura Zinaidei Greceanâi urmează să fie adoptată în şedinţa Parlamentului din 10 iunie curent.

OMEGA

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania