Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

03.06.2009:  Marian Lupu: Este logic şi firesc păstrarea actualului Cabinet de miniştri în funcţie
Ex-preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, a declarat, miercuri, pentru presă că numirea candidaturii Zinaidei Greceanâi la funcţia de Prim ministru în Guvernul provizoriu, care va activa până la alegerile anticipate, este una "foarte logică şi firească".

"Este ceva firesc, mai mult decât atât dacă aţi fost atenţi şi aţi citit interviul realizat cu "Europa Liberă" săptămâna trecută, am făcut o referinţă directă că în condiţiile în care ajungem la alegeri anticipate este chiar indicat ca acest Cabinet de miniştri să-şi continue activitatea sa, este şi logic de fapt. Nu are dreptul să plece deoparte din mai multe motive şi pe motive de responsabilitate şi pe motive de profesionalism. Haideţi să nu uităm că un nou Cabinet de miniştri cât de bun nu ar fi are nevoie elementar de o lună, doua sau trei pentru a intra în esenţa lucrurilor şi pentru a deveni un Cabinet funcţional din toate punctele de vedere. Acum ne-am ciocnit de o astfel de situaţie, de aceea este foarte logic şi firesc", a declarat Lupu după şedinţa Parlamentului.

Preşedintele în exerciţiu, Vladimir Voronin, a semnat, miercuri, un decret prin care a înaintat candidatura Zinaidei Greceanâi la funcţia de Prim ministru. Anterior, Vladimir Voronin anunţa că PCRM optează pentru candidatura Zinaidei Greceanâi la funcţia de Preşedinte al ţării, iar Marian Lupu este examinat în calitate de candidatură pentru funcţia de Prim ministru.

OMEGA


0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania