Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

04.06.2009:  PLDM, PL si AMN au facut Declaratie de Razboi impotriva propriului popor
Dupa violentele provocate pe 7 aprilie, prinzind gustul singelui

Exista mai multe categorii de criminali, insa in cazul de fata ne vom opri doar la doua:

1) Cei care infaptuiesc o crima din imprudenta sau dintr-un acces de furie de nestapinit, dar carora le-a mai ramas un dram de umanitate, se predau instantaneu justitiei si accepta sa-si ispaseasca pedeapsa, petrecindu-si restul zilelor in remuscari.

2) Cei care comit o crima si nu simt absolut nici un sentiment de vinovatie. Prinzind gustul singelui, se justifica in sinea lor cu gindul ca au facut un act de dreptate, drept pentru care incep sa-si caute permanent viitoare victime.

In cea de-a doua categorie intra liderii celor trei partide care au refuzat sa voteze presedintele tarii. Acestia au prins gustul singelui pe 7 martie cind au provocat tentativa de lovitura de stat, cind hoardele brutale incitate si drogate de ei cu lozinci mincinoase au devastat si incendiat cele doua cladiri guvernamentale. Pe incitatori si organizatori i-a vazut o lume intreaga, acestia fiind Vladimir Filat, Alexandru Tanase, Calin Vieru, Dorin Chirtoaca, Mihai Ghimpu, Chiril Lucinschi si multi altii.

Tentativa de lovitura de stat le-a esuat, dar au ramas cu gustul singelui nevinovat si proaspat varsat. Justitia va trebui sa-si spuna cuvintul, pentru ca, odata lasati in libertate la nesfirsit, vor declansa violente cu si o mai mare ferocitate, iar aici e vorba de capii rebeliunii impotriva carora exista probe de nezdruncinat. Aduceti-va aminte de „marele prapad national” cu care ameninta Chirtoaca, indiferent de faptul ca alegerile anticipate vor fi cistigate legal tot de catre comunisti! Vor haos in tara, vor razboi civil si independenta totala a Transnistriei. Lor nu le pasa de tara si popor, ci de propria lor bunastare si de ordinele primite de la stapinii lor din strainatate. Au bani foarte multi si vor mai primi de la stapinii lor, pentru ca vor incerca sa cumpere pe toti si cu orice pret, incepind cu cel mai naiv taran si terminind cu politistii si magistratii. Ei stiu ca si-i vor recupera fraudulos din bugetul si asa istovit al tarii. Doresc sa aduca foametea in tara, iar asta din cauza ca acum exista o stabilitate sociala pe care ei au fost incapabili s-o realizeze atunci cind au fost la guvernare; preocupati fiind sa-si acumuleze ilicit milioane, au lasat bietii oameni fara salarii si pensii, iar acum vor sa-i readuca tot in acel stadiu, scuza pe care o vor invoca fiind criza economica.

Vladimir Filat, Alexandru Tanase, Calin Vieru, Dorin Chirtoaca, Mihai Ghimpu, Chiril Lucinschi au bani cit sa fie lipsiti de griji si stranepotii lor. De unde ii au? Acest lucru trebuie sa-i intrebe oamenii cind vor veni sa le cerseasca voturile. Acestia vor incerca, oameni buni, sa va corupa, sa va cumpere copiii pentru a-i scoate la proteste, sa-i transforme in carne de tun! Nu-i lasati sa va distruga odraslele! O lume intreaga a recunoscut valabilitatea alegerilor, insa ei nu, pentru ca le pasa de buzunarele lor, nu de linistea voastra.

PLDM, PL si AMN au facut Declaratie de Razboi impotriva propriului popor, iar semnele razboiului civil pe care vor sa-l declanseze au fost date de tentativa de lovitura de stat. Vorbesc cinic despre asa-zisa unitate a opozitiei, dar de fapt este vorba de o unitate a clanurilor mafiotice aflate sub paravanul partidelor asa-zis democratice, pentru ca ati vazut citi indivizi suspecti si periculosi au inscris pe listele lor. Este cazul ca legea sa-si asume atributii extrem de serioase si in litera si spiritul legii, sa nu mai permitem un 7 aprilie. Existind probe, Procuratura este obligata prin lege sa-i ancheteze pe vinovatii din 7 aprilie, pentru ca daca n-o va face vom avea parte de „marele prapad national” anuntat dictatorial de catre politicianul intimplator Dorin Chirtoaca! Cit timp vom mai permite ca o clica de tradatori, provocatori de dezordini, mafioti si ucigasi ai copiilor pe care si-i atrag in demonstratiile lor murdare ca sa-si bata joc de aceasta tara, sa o transforme in scrum si s-o jefuiasca?

www.moldova-suverana.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania