Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

04.06.2009:  Publicaţie rusă: România este interesată în destabilizarea situaţiei din Moldova
Afirmaţia este făcută de influenta publicaţiei rusă "Komsomoliskaia pravda" într-un articol denumit "România pregăteşte în Moldova o nouă revoluţie color".

Potrivit autorilor, Moldova stă "pe marginea prăpastiei" după dizolvarea Parlamentului. Publicaţia susţine că în rezultatul alegerilor parlamentare anticipate "România vecină, care sponsorizează opoziţia, îşi freacă fericită mâinile: pentru ea este o şansă enormă să organizeze la Chişinău o revoluţie color şi să-şi alipească Moldova". "Deja sunt date că, în alegerile anticipate, România va elibera opoziţiei de la Chişinău o sumă dublă, faţă de cea din scrutinul din luna aprilie", se mai arată în publicaţia rusă.

Alegerile parlamentare anticipate din Moldova au fost provocate în rezultatul boicotării de către deputaţii din opoziţie a alegerilor Preşedintelui. Cele trei formaţiuni au anunţat că intenţionează să provoace electorală anticipată încă din data de 6 aprilie, când au fost făcute publice rezultatele preliminare ale alegerilor parlamentare.

OMEGA


0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania