Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

04.06.2009:  "Europa Liberă" şi-a cerut scuze de la Marian Lupu pentru "interpretare incorectă" a declaraţiilor făcute de oficial
Postul internaţional de radio "Europa Liberă" şi-a cerut scuze de la ex-preşedintele Parlamentului, Marian Lupu, pentru interpretarea incorectă a unor declaraţii făcute de deputatul comunist într-un interviu acordat instituţiei menţionate.

"Noi am dat o rectificare a ştirii. Ne-am cerut scuze faţă de domnul Lupu dacă s-au interpretat greşit anumite declaraţii. Am afişat pe internet exact interviul pe care ni l-a dat cu audio şi cu transcript. I-am dat dreptul la replică oricând în emisiunile noastre./.../ Nu văd nici un conflict. A fost un lucru interpretat greşit. Am dat o dezminţire, domnul Lupu cunoaşte despre acest lucru", a declarat pentru OMEGA directorul Serviciul Moldova al postului de radio "Europa Liberă", Oana Serafim.

"Europa Liberă" a afişat, marţi seara, pe site-ul său un reportaj făcut dintr-un interviu acordat postului de radio de către Marian Lupu, în care se menţionează că ex-preşedintele Parlamentului părăseşte Partidul Comuniştilor din Moldova şi că ar putea participa în alegeri anticipate pe listele unei formaţiuni de opoziţie. Marian Lupu a acuzat, miercuri, postul internaţional de radio "Europa Liberă" de tentativă de manipulare a opiniei publice şi de încercarea "de a mi se impune anumite reguli, reguli a propriului comportament a propriului mod de gândire şi a propriului mod de acţiune".

OMEGA

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania