Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

04.06.2009:  Dumitru Diacov: Propunerile făcute de partidele liberale sunt arogante şi fără argumente
Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, a calificat drept "arogante" propunerile făcute de actuala opoziţie pentru formaţiunile politice extra-parlamentare de a nu participa în alegerile anticipate.

Diacov a declarat, miercuri seara, într-o emisiune televizată la postul privat de televiziune "PRO TV", că toate propunerile care se fac, actualmente, între partidele politice din Moldova trebuie să fie discutate şi nu spuse "aşa arogant, fără argumente, fără ca să discute, fără a căuta o soluţie".

Liderul PDM a dat asigurări că formaţiunea sa va participa în scrutinul anticipat, însă "este clar că nu vom merge în alegeri în formula în care am mers", specificând că, în prezent, sunt purtate discuţii cu mai multe formaţiuni politice, care au viziune social - democrate.

Cele trei partide liberale din opoziţia actuală au propus, în aceeaşi emisiune, formaţiunilor extra-parlamentare să nu participe la scrutin, deoarece "nu au şanse să intre în Parlamentul următor", în schimbul unor posturi de conducere în noul Guvern, care va fi format în rezultatul alegerilor anticipate.

OMEGA


0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania