Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

05.06.2009:  Chişinăuienii acuză Primăria de lipsa iniţiativei în soluţionarea problemei maidanezilor
Locuitorii capitalei, speriaţi de agresivitatea câinilor hoinari, caută soluţii proprii pentru a rezolva această problemă, afirmând că Primăria capitalei, în frunte cu primarul, Dorin Chirtoacă, nu-şi îndeplineşte promisiunile şi responsabilităţile asumate în acest sens.

Chişinăuienii încearcă, pe cont propriu, să micşoreze numărul de câini din curţile în care locuiesc, prin sterilizarea acestora. "Eu consider că trebuie sterilizaţii câinii. Cred că trebuie să fie aranjate aziluri pentru ei, pentru câinii vagabonzi, cea mai bună soluţie asta ar fi pentru ieşirea din problematica creată", au declarat pentru OMEGA locuitori din capitală.

"Aşi da bani proprii pentru aranjarea azilurilor, pentru că la noi oamenii din curte şi până acum au strâns bani pentru a steriliza câinii. Oamenii adună banii proprii şi dau câinii la sterilizat. Primăria nu a făcut nimic, sunt doar vorbe", s-a indignat o locuitoare a capitalei.

Opinia publică este revoltată de indiferenţa şi inacţiunile primarului, Dorin Chirtoacă, mai ales după tragicul incident care a avut loc joi, 4 iunie, când o haită de câini a provocat moartea subită a unui bărbat din capitală, angajat al unei întreprinderi municipale.

www.omg.md


0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania