Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

05.06.2009:  Oleg Serebrian pleacă din PDM dacă formaţiunea din care face parte va coaliza în anticipate cu UCM
Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Oleg Serebrian, a declarat, joi, într-o emisiune a portalului "Jurnal tv" că va părăsi formaţiunea alături de foştii social-liberali, dacă PDM va coaliza în alegerile anticipate cu Uniunea Centristă din Moldova.

"Nu va rămâne foarte multă lume. Va fi o situaţie de tensiune extraordinară. Nu cred că oamenii, mai ales cei care au venit din zona partidului social-liberal, se vor putea regăsi cu oameni care vin din zone cât se poate de tenebroase ale politicii moldoveneşti", a spus Serebrian.

Totodată, vicepreşedintele PDM a subliniat că o eventuală coaliţie dintre PDM şi UCM ar fi privită cu neîncredere de către multă lume. "Nu este cel mai fericit proiect", a accentuat Serebrian, menţionând că el optează pentru coalizarea PDM în anticipate cu unul dintre cele trei partide liberale parlamentare.

Preşedintele PDM, Dumitru Diacov, a anunţat, recent, că formaţiunea sa discută posibilitatea de coalizare în alegerile anticipate cu partidele de centru - stânga şi centru - dreapta. Diacov nu a exclus o eventuală coaliţie cu PSD şi UCM.

www.omg.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania