Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

05.06.2009:  Oleg Serebrian: Coaliţia forţelor de centru - stânga nu are şanse în alegerile anticipate
Vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, Oleg Serebrian, susţine că formaţiunea pe care o conduce nu va avea nimic de câştigat dintr-o eventuală coaliţie cu Uniunea Centristă din Moldova în alegerile anticipate.

"Electoratul care a votat Partidul Democrat şi electoratul care a votat Partidul Social Democrat şi Uniunea Centristă din Moldova sunt total diferite, Şi cei care cred că adunarea celor trei partide va da un rezultat care să permită trecerea în Parlament cred că greşesc. Eu nu consider că din adunarea UCM-ului şi a PDM-ului va ieşi ceva bun. Cred că dimpotrivă se va produce o diminuare, pentru că foarte multă lume din interiorul PD-ului nu va accepta să fie în aceeaşi formulă cu formaţiuni politice, care au avut mesaje anti-naţionale în timpul campaniei din 2009, unde s-au găsit persoane, care au avut mesaje anti-europene, anti-NATO", a declarat Serebrian, într-o emisiune produsă de portalul "Jurnal tv".

În context, Serebrian a accentuat că o coaliţie a forţelor de centru - stânga nu vor avea succes în alegerile anticipate. "Şansele unele coaliţii de centru - stânga înainte de 5 aprilie 2009 ar fi fost mai bună./.../ Atunci ar fi fost extraordinar de bine ca PDM şi PSD să meargă împreună"!, a conchis liderul PDM.

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov, a declarat, recent, într-un interviu pentru OMEGA, că formaţiunea sa va participa în alegerile anticipate, actualmente fiind purtate negocieri şi discuţii cu mai multe partide politice, cum ar fi PSD şi UCM, de a participa pe o listă comună în acest scrutin.

Alegerile anticipare ar putea avea loc în luna august curent, după ce fracţiunile liberale de opoziţie au refuzat să participe la alegerea Preşedintelui Moldovei.

www.omg.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania