Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

05.06.2009:  Comandourile mortii civile – PLDM, PL si AMN
Oameni buni, rezistaţi şi nu vă lăsaţi оnşelaţi de aceste hoarde nemiloase!

Clanurile politico financiare, PLDM, PL si AMN, prin nevotarea presedintelui tarii, au scuipat efectiv in sufletul si cumsecadenia moldovenilor. Se spune ca au refuzat sa voteze pentru ca ei nu concep ca o femeie ar fi capabila sa conduca aceasta tara. Orgoliile lui Filat, Ghimpu, Chirtoaca si Urechean, despre ale caror probleme pe care le au cu femeile vom vorbi cu alt prilej, nu accepta ca Presedintia tarii sa fie detinuta de o femeie, indiferent de cit de capabila si superioara le e, intrucit ei considera ca locul acesteia este doar la cratita. „Opozitia a oferit o lectie de demnitate civica, a confirmat ca si in R. Moldova se merita sa se investeasca in idei, principii si echipe.”, a declarat caraghiosul fost militian Veaceslav Untila, devenit peste noapte politician.

Demnitatea de care vorbeste el este perversa si cinica, nu civica, iar demnitatea pomenita este cea a unor mafioti, nu a unor politicieni carora le pasa de bunastarea si linistea cetatenilor acestei tari.
„Este emblematic faptul ca pina astazi nu s-a facut nimic pentru identificarea si sanctionarea celor care au ordonat si executat aceste atrocitati (e vorba de violentele pe care le-au organizat ei pe 7 aprilie prin manipularea bietilor tineri; n.red.).”, spune dubiosul politician Vladimir Filat, cel care s-a aflat la guvernare pina in 2001, devenind milionar si neplatind pensiile si salariile cu lunile si cu anii. Referitor la ce spune, noi nu putem decit sa fim de acord cu el: vinovatii sa fie pedepsiti, pentru ca identificarea lor nu e o problema, doar sunt suficiente probe care demonstreaza implicarea in organizarea tentativei de lovitura de stat a lui Filat, Al. Tanase, Calin Vieru, Chirtoaca, Ghimpu sau Urechean!

La sedinta parlamentara in care nu s-a ales presedintele tarii, tintarul politician amator Ghimpu a trimis-o sa vorbeasca de la tribuna pe o anume Corina Fusu, fara sa-i pese ghiujului batrin ca biata femeie era chiar in ziua cind avea si ea probleme, de!... muieresti (femeile stiu ce spunem!). Nana Corina Fusu, stingherita in anexita problemelor sale, de teama ca lumea sa nu-i observe vreo pata-patulita pe fustulita, a aruncat cu tamponul de vata in capul cetatenilor, felicitindu-i pentru ceea ce ei au facut – provocarea de alegeri anticipate, saracirea populatiei si provocarea de haos! Este culmea cinismului! Este ca si cum un criminal i-ar multumi victimei pentru ca s-ar fi lasat ucisa!

Securistul sef al Romaniei, Traian Basescu, a lasat sa se inteleaga intentiile sale de a destabiliza si ruina R. Moldova, felicitind clica politico-financiara care vrea sa duca tara de ripa. Piratul Basescu, incruntat si cu ochiul de sticla pironit spre public, a declarat ca el nu va dialoga cu Chisinaul decit atunci cind aceasta tara va fi condusa de servitorii lui din Moldova si de catre serviciile sale secrete.

Ce facem cu Dorin Chirtoaca? De ce, pentru ce si pentru cit l-au ales cetatenii primar al Chisinaului? Recunoasteti ca am votat o fantoma, o familie infometata pe care o doare in spate de treburile gospodaresti ale Capitalei! La inceperea mandatului lui Chirtoaca, Primaria a fost blocata timp de patru luni, iar asta din cauza ca bolborositul sau unchi, Mihai Ghimpu a tras cu dintii ca sa ajunga presedinte de Consiliu, iar in acest timp Chirtoaca nu facea nimic in pauzele dintre vizitele la Bucuresti, Tiraspol, Moscova si Belgrad. A venit apoi campania electorala. Iarasi si-a luat concediu de la Primarie pentru a face campanie electorala ca sa-l impinga pe la spate pe unchiul sau ca sa devina deputat. Acum, pentru ca Ghimpu s-a dez-deputatit, Chirtoaca iarasi o sa plece din Primarie ca sa bata satele si sa prosteasca oamenii ca sa-l voteze deputat pe unchiul sau, nu pe el, intrucit el candideaza doar de forma, sa-i aiureasca pe oameni. In tot acest timp, Primaria mucegaieste, iar tot Chisinaul pute a fecale. In loc sa se ocupe de epurarea fecalelor, ca nu mai poate lumea sa stea cu gemurile deschise, Chirtoaca face politica, desi rahatul care pute e treaba lui, nu a guvernantilor. Nu stim care sunt prevederile legale, dar intrucit Chirtoaca recidiveaza, suntem siguri ca se impune initierea procedurilor de suspendare a acestuia din functia de primar, o functie de care isi bate joc si o foloseste drept paravan pentru politica sa dubioasa si pentru a se plimba prin capitalele amintite.

Oameni buni, rezistati, o sa fie bine, pentru ca nu le vom permite sa ruineze tara asa cum vor ei, dar alungati-i cu pietre cind vin prin satele voastre sa se milogeasca sa-i votati. Ei lupta impotriva comunistilor, a stabilitatii si bunastarii voastre viitoare. Va indeamna sa nu-i votati pe comunisti, dar nu va ofera nici un plan serios, un proiect limpede de dezvoltare economica a tarii si a bunastarii voastre, ci doar lozinci si vorbe desarte. Nu o fac pentru ca nu au specialisti pe care sa-i aduca in Parlament. Listele lor pentru deputati sunt pline cu nume de afaceristi dubiosi, cercetati si urmariti penal, avocati care va jupoaie piele prin procese, scriitori si milionari. Rezistati oameni buni, pentru ca vom iesi la liman, chiar daca ne-au facut ce ne-au facut, adica ne pun in situatia ca statul sa cheltuiasca o groaza de bani cu alte alegeri, bani din fondul social care trebuiau sa contribuie la cresterea pensiilor si salariilor!

www.moldova-suverana.md0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania