Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

26.05.2017:  La redacție ziarului “Comunist” a sunat familia Menșicov din orașul Bălți, ca să ne spună că, acum doi ani, Vladimir Voronin a depus toate eforturile pentru a le salva fiica-mezină, care s-a născut cu o malformație cardiacă congenitală
La redacție ziarului “Comunist” a sunat familia Menșicov din orașul Bălți, ca să ne spună că, acum doi ani, Vladimir Voronin a depus toate eforturile pentru a le salva fiica-mezină, care s-a născut cu o malformație cardiacă congenitală.

Președintele PCRM a coordonat atunci personal toate etapele acordării ajutorului și sprijinului necesar acestei familii, inclusiv pоnă la plecarea la Kiev a mașinii оnzestrată cu aparataj reanimatologic. Оn aceeași zi, la 15 mai 2015, fetiței i-a fost făcută acolo prima operație, iar pe 18 mai — a doua, care s-a оncununat cu succes. La doi ani după asta, Mașenca este activă, aleargă, știe cum se numesc toate culorile curcubeului și оnvață cuvinte noi.

Acum, toată familia Menșicov, оmpreună cu fetița, оl felicită pe Vladimir Nicolaevici Voronin cu prilejul zilei dumnealui de naștere.

«Din numele familiei Menșicov și personal din numele Mașencăi, Vă dorim, dragă Vladimir Nicolaevici, ceea ce are mai de preț omul — sănătate. Se știe că fără de sănătate nu-ți poți face nici un fel de planuri pentru viitor, ba chiar nici nu poți zоmbi. Vă dorim Dumneavoastră și echipei Dumneavoastră succese și activitate productivă оntru prosperarea Partidului Comuniștilor și a țării! Vă dorim ca munca asiduă și rodnică pe care o faceți să Vă aducă cоt mai multe victorii!», se spune оn felicitarea acestei familii»
0 
| încă
înapoi »