Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

05.03.2009:  Coaliţia "Controlul Civic - Alegeri 2009": Alegătorii sunt plătiţi să participe la acţiuni de protest, iar candidaţii la funcţia de deputat agresează agitatorii partidelor concurente
Coaliţia „Controlul civic - Alegeri 2009" atestă contradicţii evidente dintre rapoartele financiare prezentate Acestea sunt concluziile celui de-al doilea raport de evaluare pre-electorale efectuat de Coaliţia "Controlul Civic - Alegeri 2009" pentru perioada 24 februarie - 3 martie 2009.

Alexandr Barbov, director executiv al Coaliţiei "Controlul Civic - Alegeri 2009" a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă că organizaţia deţine probe video, în care mai mulţi participanţi la manifestările organizate de Partidul Liberal Democrat din Moldova în centrul capitalei, au declarat că au primit recompense financiare pentru participarea la acţiunile de protest.

De asemenea, au fost înregistrate acte de violenţă fizică manifestate de unul dintre candidaţii de pe lista Alianţei "Moldova Noastră" în privinţa unui agitator reprezentant al altei formaţiuni politice.

Barbov a specificat că pentru a da publicităţii aceste încălcări, imaginile vor fi plasate pe site-ul www.electorala.md.

www.omg.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania