Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

25.09.2017:  ATENȚIE! Școala Tînarului Lider te așteaptă!
ATENȚIE!
Școala Tînarului Lider te așteaptă!

Comitetul Raional al Comsomolului sectorul Buiucani reîncepe activitatea Școlii Tînărului Lider.

- «Școala tînarului lider » — reprezintă un set larg de traininguri.

- Scopul școlii — crearea condițiilor pentru dezvoltarea abilităților de lider în timpul cursului și de asemenea posibilitatea de autorealizarea în domeniul politic și social.

Participanții care vor activa în acest proiect au posibilitatea de a însuși cunoștințe atît teoretice cît și practice în domeniul politicii, în domeniul social, dezvoltarea abilităților de lider, învațarea crearea propriei identități și formarea echipelor. Iar în practică realizarea cunoștințelor în domeniile propuse.

În calitate de profesori și specialiști din cadrul școlii vor fi invitați specialiști atît autohtoni cît și din străinătate ca exemplu: oameni din domeniul social, politici, politologi, jurnaliști, experți media, blogheri și liderii unor organizații de tineret.

Dacă ai vîrsta de la 17 pînă la 35, dacă vrei să cunoști ceva nou, ești activ și cu un scop în viață, atunci te așteptăm în fiecare marți, la ora 18.00 în CR PCRM sectorul Buiucani (Chișinău, str. Dosoftei 118, etajul 2).

Cei mai activi participanți vor avea posibilitatea de a vizita Parlamentul Republicii Moldova, participarea la plenarele Parlamentului, precum posibilitatea de a face o practică în fracțiunea parlamentară PCRM.

Pentru participare la proiect este necesar să trimiteți o anchetă(cu indicarea numelui și prenumelui, datele de contact, email și un minieseu care este motivația de a participa la acest proiect) pe email molodoilider@gmail.com pînă pe 25 septembrie 2017.
După finisarea cursului toți participanții vor certificate personalizate.

Deschiderea va avea loc pe 26 septembrie la 18.00

Informații suplimentare la numărul 061064001
0 
| încă
înapoi »