Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

28.09.2017:  Presedintele raionului Dubasari, eliberat din arest, insa pus oficial sub invinuire. Are interdictii de a parasi tara. Ce spun procurorii
Retinut acum doua zile de PA, imediat ce a aterizat din vacanta, astazi presedintele raionului Dubasari, Grigore Policinschi a fost eliberat sub control judiciar. Despre asta au anuntat procurorii, precizand ca lui Policinschi i-a fost deja inaintata invinuirea.

Procurorii mai spun ca l-au eliberat asa cum au reusit sa acumuleze toate probele necesare, asa ca nu este nevoie ca el sa se afle in izolator.

Potrivit oamenilor legii in perioada 2014-2016 Grigore Policinschi ar fi achitat ilegal din bugetul Consiliului local, 83 de mii de lei pentru deplasarile peste hotare a unor functionari si ar fi incalcat legea si atunci cand a aprobat listele cu persoanele, care urmau sa aiba acces le secretul de stat. Retinerea lui Policinshi a provocat un sir de reactii.

Socialistii si comunistii au acuzat guvernarea si PD-ul de intimidare. Democratii nu au comentat declaratiile. Nu am reusit sa discutam cu Policinschi pentru comentarii.

Sursa: http://mobi.protv.md/stiri/actualitate/presedintele-raionului-dubasari-pus-oficial-sub-invinuire---2026551.html
0 
| încă
înapoi »