Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

10.01.2018:  ”Aventura” Pomului de Crăciun amplasat în PMAN: Agenția Ecologică anunță cine se face vinovat de tăierea bradului
Bradul instalat în PMAN a fost defrişat ilegal. Este răspunsul Agenției Ecologice din mun. Chișinău, parvenit în urma unei sesizări depuse de fostul ministru al Mediului Valeriu Munteanu, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook.

În luna decembrie, Valeriu Munteanu a făcut o sesizare la Agenția Ecologică Chișinău privind tăierea ilegală a unui brad din curtea unei grădinițe de pe strada Zelinschi, sectorul Botanica, iar acum acesta a primit un răspuns. Potrivit lui Munteanu, responsabilii nu au îndrăznit totuși să o sancţioneze pe Silvia Radu, primarul general interimar al Capitalei care a declarat că l-a plătit din banii săi şi că totul este perfect legal, și au întocmit proces-verbal pe numele altei persoane.

Menționăm că în acest sezon, Pomul de Crăciun din PMAN a avut parte de o adevărată aventură. Inițial, bradul a fost achiziționat din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina. Preţul acestuia a fost de 15 mii lei. Municipalitatea de la bun început zicea că va fi adus cu trenul, după care au declarat că din cauza unor probleme, va fi adus totuși cu o autospecială. Nu a fost să fie. Până la urmă, bradul a ajuns, doar că îi lipseau mai multe crenguțe. În acest sens, Silvia Radu a dispus să fie scos, fiind instalat altul în loc cumpărat din banii săi proprii. Ultimul a costat 10 mii de lei, bani pe care Silvia Radu i-a scos din propriul buzunar.

___________
realitatea.md
0 
| încă
înapoi »