Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

09.02.2018:  Încercările de a submina statalitatea trebuie să fie pedepsite după lege
Biroul comitetului raional Cahul al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova a dat o apreciere dură încercărilor de subminare a statalității, pe care le-au întreprins unele localități din țară

***

În comentariul său pentru ziarul «Comunistul», membrii biroului comitetului raional Cahul al PCRM au supus unei critici dure diferitele încercări ale forțelor unioniste de a destabiliza situația în țară.

«Noi, comuniștii din CR Cahul al PCRM, îi dezaprobăm în mod categoric pe unii cetățeni, reprezentanți ai mai multor localități din unele raioane, care au făcut așa-numita declarație cu privire la dorința lor ca Republica Moldova să se unească cu România. Acesta este un gest anticonstituțional și el conduce la subminarea statalității Republicii Moldova», au subliniat comuniștii de la Cahul.

Mai mult decît atît. În situația dată, cînd un șir de localități din Moldova fac declarații cu privire la unirea cu România, trezește nedumerire lipsa oricărei reacții din partea organelor de ocrotire a ordinii de drept. În legătură cu asta, comuniștii de la Cahul și-au exprimat opinia unanimă despre necesitatea efectuării unei anchetări a unor astfel de acțiuni de subminare a statalității Republicii Moldova, cu tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate, care îndeamnă populația țării la lichidarea statului nostru.

__________
comunist.md
0 
| încă
înapoi »