Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

05.04.2018:  Opinie: SRI nu mai aparține românilor, ci americanilor
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a descris în interviul acordat în exclusivitate Sorinei Matei la B1 TV cum vede serviciile de informație din România și a afirmat că acum SRI este captiv americanilor și nu mai acționează în interesul românilor.
„Serviciile de informații sînt vitale pentru un stat atîta timp cît acele servicii de informații aparțin statului. În momentul în care serviciul de informații al unui stat este controlat în totalitate de serviciul de informație a altui stat, în acel moment propriul tău serviciu de informații îți este inamic. Din nefericire, faptul că domnul Traian Băsescu a decis, pentru a lua un mandat în plus, să deschidă larg ușile serviciului de informații ofițerilor americani a făcut ca aceste servicii să nu ne mai aparțină.

Unii ofițeri de informații crezînd că servesc o cauză nobilă, alții din prostie, alții din arivism s-au lăsat recrutați. Astăzi, SRI nu mai aparține romînilor, ci americanilor. Fenomenul ăsta nu s-a întîmplat doar în România, ci în majoritatea statelor ocupate de americani. Pe banii noștri, noi plătim și alții folosesc. Va dura mult timp să recrutăm aceste servicii de ofițerii recrutați de CIA sau FBI”.

Vîntu a mai declarat că „serviciile controlează întreaga țară”. „SRI controlează, la ora actuală, toată societatea românească, în numele poporului frate, american”.

_________
noi.md
0 
| încă
înapoi »