Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

15.05.2018:  Cît a costat fundamentul gardului din jurul Parlamentului
Ministerul Economiei a comunicat că pentru fundația gardului de protecție din jurul Parlamentului au fost cheltuite circa 400 de mii de lei, informează Noi.md.


Informația a fost făcută publică la solicitarea deputatei liberale Alina Zotea. Ea cerut să-i fie prezentată cauza demolării fundației construite și costurile suportate din bugetul de stat.

Drept răspuns, reprezentanții Ministerului Economiei au menționat că a fost necesară demolarea unei părți din temelia gardului pentru a extinde parcarea din preajma Parlamentului. În scrisoare se mai menționează că în zilele cînd au loc ședințele plenare ale Parlamentului, deputații nu dispun de locuri suficiente pentru a-și parca automobilele.

„Dat fiind faptul că fundația a fost deja executată, s-a luat decizia de a demola 25,2 m pentru asigurarea accesului în parcare, cu construcția porții, gheretei pentru pază, sistemului de acces-control. Costul lucrărilor de construcție a fundației este de 393,2 mii lei”, se arată în document.

” Cele mai scumpe parcări din R. Moldova sunt pentru deputați! Deci din incompetență, au fost cheltuți aproape 400 000 lei din bugetul țării, adică din banii cetățenilor”, a comentat în replică Alina Zotea.
__________
noi.md
0 
| încă
înapoi »