Navigare

Căutarea pe saitul

 













Toate ştirile

11.07.2018:  Accident grav cu implicarea unui autocar cu 14 moldoveni s-a produs în România. În urma impactului, vicepreședintele PMP, Emanuel Mitric, a decedat
Un accident grav s-a produs ieri în localitatea Sârca din județul Iași, România. Un autocar cu numere de înmatriculare în Republica Moldova s-a izbit frontal de un autoturism de model Renault Megane în care se afla vicepreședintele PMP, Emanuel Mitric. În urma impactului, acesta s-a stins pe loc.

Potrivit poliţiei, accidentul a avut loc după ce şoferul mașinii de model Renault Megane a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz, ricoşând, ulterior, în autocar. Şoferul autoturismului şi-a pierdut viaţa, iar din cele 14 persoane din autocar, doar una a necesitat îngrijiri medicale.

Martorii din autocar, care efectuau o cursă între Republica Moldova şi Spania, spun că şoferul autoturismului Renault circula cu viteză mare şi a evitat în ultimul moment să intre frontal în autocar. Anchetatorii au recuperat din maşina acestuia un pistol cu bile, un ceas şi mai multe documente, scrie ziaruldeiași.ro.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa se numeşte Emanuel Mitric şi era vicepreşedinte al PMP la nivel naţional.


unimedia.md
0 
| încă
înapoi »