Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

25.06.2009:  PL refuză să mai prezinte probe cu privire la fraudarea alegerilor din 5 aprilie
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că formaţiunea sa nu va mai face publice probe cu privire la fraudarea alegerilor parlamentare din 5 aprilie, pe motiv că " noi am prezentat destule probe în privinţa aceasta". Până în prezent, PL a făcut publice doar cinci cazuri, din cele 20 de mii promise, care fiind verificate de Comisia Electorală Centrală, s-a dovedit că nu corespund realităţii.

Întrebat, miercuri, de ziarişti când vor fi prezentate noi cazuri de fraudarea a alegerilor din 5 aprilie, Ghimpu a spus că formaţiunea sa este în drept să decidă dacă vor mai fi făcute publice şi alte probe. "Când şi cum noi hotărâm, v-am prezentat de ajuns şi dacă o să dorim o să vă prezentăm, dacă nu atunci nu, aceasta noi hotărâm. Dar eu consider că noi am prezentat destule probe în privinţa aceasta şi v-am prezentat şi lista unde figura numele, prenumele şi votat de 3-4 ori".

Cele cinci cazuri de votare multiplă, care au fost prezentate de Mihai Ghimpu, săptămâna trecută au fost verificate de secretarul Comisiei Electorale Centrale prin intermediul Registrului de Stat, demonstrându-se că toate persoanele numite au viză de reşedinţă şi buletine de identitate diferite. Ghimpu a promis că va face o verificare repetată a fraudelor împreună cu secretarul CEC, mai târziu negând aceste promisiuni.


www.omg.md


0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania