Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

16.07.2018:  Trump dezvăluie cauza relațiilor proaste dintre Rusia și SUA
Chiar înaintea summitului cu Vladimir Putin la Helsinki, Donald Trump a pus relatiile proaste dintre Washington si Moscova pe seama "stupidității Statelor Unite" si "vânătorii de vrăjitoare" dirijată de FBI, care investighează o pretinsă ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016.

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Președintele american Donald Trump consideră că deteriorarea relațiilor dintre SUA și Rusia au fost determinate de unele persoane aflate în funcții cheie care ar fi declanșat o adevărată ”vânătoare de vrăjitoare”.

”Niciodată relațiile noastre cu Rusia nu au fost mai proaste ca acum, din cauza multor ani de nebunie și stupiditate promovate de Statele Unite, iar acum din cauza vânătorii de vrăjitoare”, a scris pe Twitter președintele american, chiar cu câteva ore înainte de întrevederea sa tete-a-tete cu Vladimir Putin, la Helsinki.Anterior, aplicația mobilă a summitului HELSINKI 2018 a publicat programul oficial al evenimentului. Potrivit agendei, discuțiile directe dintre Putin și Trump vor începe la ora 13:15, ora locală (10:15 a.m. GMT) și va dura trei ore, inclusiv o conferință de presă comună.

La întrevederea dintre Putin și Trump din capitala finlandeză ar putea fi discutate relațiile bilaterale și mai multe probleme internaționale actuale. Aceasta va fi o primă întâlnire a celor doi lideri, de la preluarea mandatului de către Donald Trump, care nu se produce în cadrul unor summituri.
Aproximativ 2000 de jurnaliști, inclusiv reporteri, din peste 60 de țări au fost acreditați pentru a relata despre summitul Putin-Trump.


sputnik.md/
0 
| încă
înapoi »