Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

25.06.2009:  Consiliul Observator - "Teleradio-Moldova" va crea condiţii egale pentru toţi concurenţii electorali
Membrii Consiliului Observator (CO) au introdus amendamente la Regulile interne de reflectare de către "Teleradio-Moldova" a campaniei electorale pentru scrutinul parlamentar din 29 iulie 2009, în conformitate cu care conducerea companiei a acordat garanţii suplimentare de respectare a condiţiilor egale pentru toţi concurenţii în alegeri în buletinele şi revistele de ştiri, transmite AŞ NOVOSTI-MOLDOVA.

După cum se menţionează în comunicatul difuzat de CO, în amendamente s-a ţinut cont de regulamentul Comisiei Electorale Centrale, opiniile concurenţilor electorali, propunerile organizaţiilor internaţionale, observatorilor străini şi locali, precum şi de specificul alegerilor anticipate din 29 iulie.

Se prevede rubrica aparte în ştirile radio şi televizate "Electorala-2009" fără comentarii din partea autorilor, care nu va fi limitată în timp.

Pentru materialele de ordin preelectoral la TM se acordă timp aproape egal, pentru a asigura corectitudinea campaniei.

Programele de ştiri trebuie să fie obiective şi la fel de distanţate, ceea ce, în opinia CO, va contribui la transparenţa campaniei şi consolidarea societăţii.

www. newsmoldova.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania