Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

21.09.2018:  Șupac: Democrații, oricum, își vor găsi sfîrșitul
Președintele fracțiunii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Inna Șupac, a declarat acest lucru în cadrul unui interviu pentru portalul TRIBUNA.

Răspunzînd la întrebarea în ce măsură data alegerilor va influența noua sesiune parlamentară, Șupac a spus că așa cum au așteptat deputații, sesiunea de primăvară va fi ultima pentru Parlamentul de legislatura a XX-a. «Dar nu, democrații au preferat, groaza la nesfîrșit decît sfîrșitul de groază. Care, oricum, îi va ajunge», a constatat președintele fracțiunii PCRM.

«Iar deocamdată, în august, cetățenii trebuie să facă proceduri pregătitoare pentru... urechi. Or, din septembrie pînă în februarie peste ei se vor vărsa macaroane în proporții considerabile. Pe lîngă toate, vor fi lăudate și mai nerușinat fondurile «Edelweiss», «primei doamne», magazinele sociale și tot felul de alte bunuri. Dar nu uitați să vă întrebați pe sine înșiși: de unde se iau banii? Oare nu din miliardul furat, oare nu chiar cu banii din buzunarele voastre încearcă ei să vă cumpere? Și nu se va termina această «poveste» chiar a doua zi după alegeri? Și nu va trebui oare să plătiți pentru această «poveste» de scurtă durată în următorii patru ani de zile?», a adăugat Inna Șupac.

De asemenea, la întrebarea cu privire la posibilitatea consolidării forțelor de stînga în preajma alegerilor parlamentare, deputata a declarat că de fiecare dată înaintea alegerilor, comuniștii sînt întrebați despre acest lucru. «Și de fiecare dată noi reamintim rădăcinile apariției sau renașterii activismului unor sau altor forțe politice, care se cataloghează ca fiind de stînga. Și iată ce paradox se primește. Practic toate aceste forțe sînt acele marionete ale regimului despre care s-a spus mai sus», a remarcat deputatul comunist.
Potrivit ei, marionetele regimului «au fost create și continuă să fie create cu scopul de a fragmenta eșichierul de stînga și a neutraliza cel mai important și periculos oponent pentru regim. Iar acest oponent pe eșichierul de stînga este Partidul Comuniștilor».

«Guvernarea știe că PCRM este unica forță politică din Moldova în cadrul căreia activiștii nu doar că nu primesc bani pentru munca lor și agitația desfășurată, dar, lunar, sînt obligați să plătească cotizația de membru. Da, au fost trădări. S-au găsit și din cei care nu au reușit să-și învingă setea de bani. Dar iată cu cei care au putut, staff-ul PDM nu știe ce să facă. Nici să-i cumpere, nici să-i strivească, nici să-i șantajeze nu le reușește. De aceea și continuă să meargă pe calea creării partidelor clone, partidelor pe un singur termen, partide-cumpără-vinde. Cu asemenea forțe nu ne este în drum», a subliniat Șupac în cadrul interviului.


comunist.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania