Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

10.10.2018:  Europarlamentari: „Moldova, capturată de interese oligarhice”. Fără asistență până după alegerile parlamentare
„Viitorul relațiilor UE-Moldova depinde acum în mare măsură de modul în care se vor desfășura următoarele alegeri parlamentare”, la această concluzie a ajuns astăzi comitetul deputaților europeni. În acest sens, europarlamentarii au menționat faptul că Republica Moldova este capturată de anumite interese oligarhice.

„Implementarea reformelor în Moldova trebuie să fie o prioritate de primă importanță. Deputații europeni sunt îngrijorați de faptul că țara deviază de la standardele democratice și statul de drept.

Având alegeri incorecte și intransparente, precum și o justiție imparțială, cu eforturi insuficiente de combatere a corupției și de combatere a spălării banilor. Moldova este capturată de interese oligarhice, cu o concentrare a puterii economice și politice în mâinile unui mic grup de oameni care își exercită influența asupra Parlamentului, Guvernului, partidelor politice, administrației de stat, poliției, sistemului judiciar și mass-media.

Viitorul relațiilor UE-Moldova și susținerea depinde acum în mare măsură de modul în care se vor desfășura următoarele alegeri parlamentare”, se arată într-un comunicat de presă.


Sursa: unimedia.info
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania