Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

07.12.2018:  Șobolanii fug de pe corabia care naufragiază
Deputatul trădător Corneliu Mihalache părăsește «corabia» democraților.

Activitatea Parlamentului de legislatura a XX-ea, practic, a luat sfîrșit, iar trădătorului Mihalache nimeni nu-i propune să fie deputat și în următoarea legislatură. În tabăra democraților acum grija cea mare e ce-i de făcut cu celelalte 14 iude care s-au vîndut necuratului.

Renegații nu sînt agreați nicăieri. Pe lîngă asta, Mihalache e atît de neînsemnat și, pe deasupra, nici un fel de specialist, încît, fără a auzi nici măcar vreo spusă de-a lui, ți se face silă doar privindu-l. De aici și concluzia: trebuie să caute locul unde s-ar putea băga.

Și iată că șefii lui (nu dintre cei principali) l-au trimis la un concurs la CCA. Aici trebuie să menționăm că Mihalache de acum a fost membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului și un timp chiar s-a aflat la conducerea acestuia. În prezent, în legătură cu expirarea termenului de împuterniciri al unora dintre membri, în CCA au apărut trei locuri vacante, la unul dintre care l-au și îndrumat pe Mihalache să se ducă «părinții» lui democrați.

Candidatura lui de acum a fost aprobată în baza rezultatelor concursului de selectare falsificat. Urmează ca ea să fie confirmată de Comisia parlamentară pentru numiri și imunități, iar după aceea și de Parlament. De faptul că el va fi confirmat în această calitate de «majoritatea democrată» nu se îndoiește nimeni. Și nu-i exclus că foarte degrabă Mihalache poate fi numit chiar și în postura de șef al CCA. Astfel, democrații sînt în dublu cîștig: se descotorosesc de «balast» și tot în persoana lui păstrează controlul asupra CCA, indiferent de rezultatele viitoarelor alegeri parlamentare.

Dar să ne punem următoarea întrebare: ce idei și valori va promova trădătorul Mihalache fiind în funcția de membru și, posibil, de președinte al CCA? Desigur, «democratice». Acest lucru Mihalache îl înțelege perfect de bine, deoarece, în perioada «comunistă» a carierei sale, el a spus următoarele (citat): «Din punct de vedere politic, CCA, fiind controlat de Partidul Democrat, reprezintă nu interesele societății, ci ale acestui partid». Iar cît privește interesele Partidului Democrat, pe acestea le cunoaște întreaga Moldovă. În majoritatea lor, ele poartă de caracter corupt și mafiot, și anume din această cauză nu au coincis și nu vor coincide cu interesele poporului.

Însuși pretendentul a explicat că dorește să activeze în cadrul CCA, deoarece îi este interesant să realizeze în viață prevederile noului Cod al Audiovizualului. Ceea ce ar însemna încălcarea drepturilor mass-media și strîngerea cît mai tare a lațului care a fost pus în mod forțat pe gîtul ei. Îndeosebi în cazul acelor mijloace de informare în masă care «nu-i vor pune în mînă daruri»… Pentru asta, el chiar e gata să-și suspende calitatea sa de membru al PDM (membrilor CCA le este interzis să facă parte din careva partide). Pe de altă parte, mass-media nu-i pasă dacă cel care va veni asupra lor cu acțiuni de racket va avea sau nu va avea carnet de partid.

«Este evident că, mai devreme sau mai tîrziu, CCA va deveni pentru politicieni țap ispășitor pentru deciziile sale, care nici măcar nu aparțin membrilor Consiliului». E încă o frază rostită în trecut de «comunistul» Mihalache. Acum însă el nu este de acord cu acest punct de vedere al său de cîndva și arde de dorința să devină în această structură «țap ispășitor». E ceva tocmai potrivit pentru dumnealui!
Așa că, domnilor proprietari ai posturilor de radio și televiziune, pregătiți chimirele! Democrații l-au deprins pe Mihalache să trăiască pe picior larg. Iar astăzi, un asemenea mod de viață cere foarte mulți bani.


SERVICIUL DE PRESĂ AL PCRM
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania