Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

14.12.2018:  Reprezentanții PCRM, despre „reușitele” guvernării. Vladimir Voronin: „Cel mai neprofesionist Parlament. Cetățenii trebuie să se trezească”
Potrivit reprezentanților PCRM, raportul lui Pavel Filip reflectă date care vin să prezinte că lucrurile stau foarte bine în Republica Moldova, pe când situația devine din ce în cea mai tristă în toate domeniile. În acest sens, liderul fracțiunii, Vladimir Voronin, a menționat că „furtul miliardului, coruperea instituțiilor de stat și capacitatea de a fugi de responsabilități sunt reușitele guvernării”

„Vreau să felicit poporul Moldovei că în sfârșit scapă de acest Parlament mafiot. Mai coruptă guvernare în acești 10 ani de zile, Moldova nu a avut niciodată. Jumătate din termenul de 4 ani Parlamentul nu a activat. A fost cel mai neprofesionist. Au transformat Constituția în servitoarea lor. Acest Guvern este asemănător circului „Șapito”. Cetățenii trebuie să se trezeacă”, a declarat Vladimir Voronin.

„Ei pot citi datele statistice? De la așa „succes” a scăzut și natalitatea. Guvernarea refuză să investească și în sănătatea cetățenilor. Tinerii refuză să facă studii. Guvernarea a dat dovadă de neprofesionalism în toate sectoarele. Furtul miliardului care este pus pe spatele oamenilor”, mai susțin reprezentanții PCRM.

Potrivit deputatei Ina Șupac, 149 de proiecte de legi au fost inițiate de PCRM, dar care multe dintre ele nu au fost acceptate să fie introduse pe ordinea de zi.

„Noi vedem că sondajele reflectă că 85 la sută consideră că RM merge într-o direcție greșită. Această legislatură va rămâne în memorie ca cea mai nereușită și coruptă”, a conchis Ina Șupac.

În acest sens, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a menționat că „furtul miliardului, coruperea instituțiilor de stat și capacitatea de a fugi de responsabilități sunt reușitele guvernării”

„Să spună mulțumesc că am plecat din Parlament. Am fost solidari cu celelalte partide. Dacă rămâneam era să fie „o-ho-ho”

Sursă: unimedia.info
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania