Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

14.12.2018:  Putin vine la noi!
Și încă ”în timpul apropiat”. Despre aceasta a anunțat ”alesul de tot poporul” Igor Dodon. Acum vă este clar de ce Patriarhul Kiril și-a transferat vizita în Moldova pentru perioada post electorală?

Ne macină niște dubii vagi: știe oare Vladimir Vladimirovici Putin că vine la Chișinău și încă foarte curînd? Cum n-ar fi, președintele Federației Ruse, spre deosebire de ”turistul” nostru, este o personalitate ocupată. Cu siguranță, agenda zilelor lui este stabilită la minut. Așa că este puțin probabil să poposească tam-ne-sam pe malurile Bîcului.

Cel mai probabil, acesta este încă un truc de-a lui Dodon. Unul, însă, mult prea vulgar, chiar și pentru un asemenea fanfaron. Înțelegînd acest lucru, Dodon nu a transmis noutatea prin intermediul surselor media, ci prin intermediul rețelelor de socializare unde se poate spune absolut orice. Dodon putea să mai spună că Putin nu doar vine în Moldova, ci va aduce aici Kamaz-uri făcute cadou din partea Rusiei.

Așa că... se poate umfla cu îndrăzneală coada de curcan a minciunilor. Ceea ce s-ași făcut. Potrivit lui Dodon, președintele rus s-a cerut el însuși la noi în ospeție și el, respectiv, a promis să examineze această chestiune: ”Noi am comunicat la Sankt Petersburg, el îmi spune: ”Igor Nicolaevici, cînd mă invitați în ospeție?””.

Dacă s-a și spus acest lucru, să faci dintr-o frază glumă concluzii serioase și încă să alimentezi oamenii cu ele - este culmea prostiei și cinismului. De altfel, în cadrul liniilor directe (aceasta și altele) Dodon comunică doar cu părtașii săi, iar ultimii au o singură reacție la toate – ”ura!”. Restul oamenilor sînt, pur și simplu ignorați de administratorii rețelei, pentru ca aceștia să nu acorde întrebări ”incomode” ”alesului de tot poporul” – testat pe propria persoană.

”În ultima perioadă, Vadim Krasnoselski (liderul Transnistriei – nota autorului), din motive inexplicabile, preferă să se eschiveze la de întrevederile noastre”. Și aceasta este remarca lui Dodon îmn cadrul aceleiași li Așa disprețuiește el, Igor Nicolaevici. Putin oare este mai puțin disprețuitor?

Eugeniu Marian

comunist.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania