Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.12.2018:  Voronin afirmă că vizitele lui Dodon în Rusia sunt o „plimbare din contul statului”: Pleacă de atâtea ori şi nu semnează niciun document
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, consideră că vizitele frecvente ale lui Igor Dodon în Federaţia Rusă sunt o „plimbare din contul statului şi a oamenilor”, pe motiv că şeful statului nu semnează niciun document pentru relaţiile bilaterale moldo-ruse.

„Dodonel al nostru pleacă de opt ori în Rusia şi niciodată nu semnează niciun document. Tu dacă te duci acolo la o zi de naştere, la o sărbătoare, la un hram, asta-i altă problemă. Dar tu dacă eşti preşedinte cu împuternicirile respective, vizitezi o ţară, trebuie să duci consultaţii, tratative, să aduci acasă măcar un document”, a afirmat Vladimir Voronin la „Adevărul Live”. Vladimir Voronin s-a arătat indignat că Igor Dodon pleacă în toate vizitele sale în Rusia fără a avea niciun reprezentant al Guvernului alături. „Ce vizită face preşedintele ţării, dacă lângă dânsul nu este niciun viceministru, nu mai zic de ministru,d ar măcar un reprezentant al acestui Minister de Externe”, a subliniat Voronin. Întrebat dacă există riscul ca Moldova să cadă sub influenţa Rusiei dacă Socialiştii lui Igor Dodon vor învinge la parlamentare, Voronin a spus că Socialiştii speculează pe dimensiunea politicii proruse pentru a acumula mai multe voturi.

Sursă: adevarul.ro
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania