Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.12.2018:  Care este versiunea lui Vladimir Voronin privind motivele plecării lui Munteanu din PL
Deşi liberalul Valeriu Munteanu a declarat că a plecat din PL pe motiv că formaţiunea condusă de Dorin Chirtoacă ar fi refuzat să meargă în alegeri alături de Blocul electoral ACUM, liderul PCRM, Vladimir Voronin, are propria versiune pe acest subiect.

„Valeriu Munteanu a plecat din ambiţie. El credea că el va fi propus la postul de preşedinte (al PL). Ce spunea e una, dar ce dorea e alta. Nu toţi spun deschis ceea ce doresc”, a afirmat Vladimir Voronin la „Adevărul Live”.

Amintim că şi vicepreşedintele Partidului Liberal Valeriu Munteanu a anunţat marţi, 11 decembrie, că părăseşte formaţiunea condusă de către Dorin Chirtoacă şi că va sprijini Blocul electoral ACUM, format din PAS şi PDA.

După o nouă rundă de negocieri dintre Partidul Liberal, Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Platforma Demnitate şi Adevăr, care a avut loc luni, 10 decembrie, situaţia a devenit tensionată în interiorul formaţiunii conduse de către Dorin Chirtoacă, după ce Valeriu Munteanu ar fi declarat că PL refuză să participe în alegeri alături de Blocul ACUM, format din PAS şi PDA, fapt negat de Mihai Ghimpu şi Dorin Chirtoacă.

Preşedintele de onoare al PL, Mihai Ghimpu, afirmă că despre participarea PL pe o listă electorală comună alături de PAS, PDA şi PLDM nici nu s-a discutat la Consiliul formaţiunii, iar din acest motiv nu poate fi vorba că PL a refuzat să facă parte din Blocul ACUM, aşa cum a invocat Valeriu Munteanu atunci când a anunţat că părăseşte partidul.

Sursă: adevarul.ro

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania