Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

18.12.2018:  Vladimir Voronin, despre cei 600 de lei oferiţi de Guvern pentru pensionari: „Asta e pomană şi înjosire pentru cetăţeni”
Liderul PCRM, Vladimir Voronin, critică iniţiativa Democraţilor de a oferi un ajutor unic de 600 de lei, în ajun de sărbătorile de iarnă, persoanelor care au o pensie mai mică de 2.000 de lei. Potrivit lui, acest fapt reprezintă o înjosire a pensionarilor.

„Asta e pomană şi înjosire pentru cetăţeni. Dacă nu erau alegeri parlamentare, aveau ei să arunce aceşti 600 de lei şi să-şi bată joc de aceşti veterani, de aceşti pensionari”, a afirmat Vladimir Voronin la „Adevărul Live”.

Cât priveşte argumentul Democraţilor că sprijinul financiar este oferit pe fundalul unei creşteri economice, Voronin e de altă părere: „Au furat mai mult de 2 miliarde, au de unde aloca”.

Liderul PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a anunţat marţi, 27 noiembrie, că pensionarii care au pensie mai mică de 2.000 de lei vor primi în luna decembrie curent „un ajutor de sărbători în valoare de 600 de lei. Astfel, să se bucure de acest venit suplimentar în perioada sărbătorilor de iarnă”.

A doua zi de la anunţul lui Plahotniuc, Guvernul a aprobat un proiect de lege în acest sens. Astfel, iniţiativa a fost implementată.

Sursă: adevarul.ro

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania