Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

27.12.2018:  Vladimir Voronin, despre activitatea lui Igor Dodon: „Zero. Nu a făcut nimic timp de doi ani”
Au trecut doi ani de când Igor Dodon deține funcția de președinte al Republicii Moldova. În acest sens, se pare că liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu a găsit cuvinte de laudă privind activitatea fostului său coleg de partid.

Fostul președintel al Republicii Moldova a ținut să menționeze faptul că sondajele care-l „ridică în slăvi” pe Igor Dodon nu sunt veridice.

„Toate sondaje mint. Sunt efectuate la comandă... Am evaluat promisiunile lui. Zero. Putea să facă ceva timp de doi ani. Eu nu-i înțeleg pe cei care se țin cu orice preț de putere. Noi am avut curajul ca în 2009 să spunem gata. Noi am plecat de la puetere cu capul sus. De ce Filip nu și-a dat demisia atunci când a fost criticat de UE? De ce Dodon nu pleacă?”, a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii „Politica”

În acest sens, liderului PCRM, a ținut să excludă faptul că guvernarea „nu-i permite lui Igor Dodon” să ia anumite decizii.

„Când omul vrea, el face. De ce are timp de excursii?[...]Ei nu au nevoie de un alt Dodon. Ei au nevoie de un așa președinte care nu face nimic. El se străduie să fie și omul lui Plahotniuc, dar și al Rusie. Defapt, rușii deja înțeleg cine e Dodon”, a conchis Voronin.

Sursă: unimedia.info0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania