Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

06.02.2019:  Oameni, fiți vigilenți! Partidul Socialiștilor – partid al trădătorilor
Partidul Socialiștilor – partid al trădătorilor

- Autoproclamații „conducători” ai PSRM au trădat Partidul Comuniștilor, care i-a promovat la posturi de conducere.

Ei au trădat poporul moldovenesc, dîndu-și voturile pentru alegerea unionistului Nicolae Timofti în funcția de președinte al țării.


Partidul Socialiștilor – partid al hoților

- Socialiștii au furat de la Partidul Comuniștilor Statutul, Programul și culoarea drapelului. Socialiștii nu au idei și nici proiecte sau planuri proprii.


Partidul Socialiștilor – partid al oamenilor corupți

- Igor Dodon și Zinaida Greceanîi au primit pentru votarea lui N. Timofti la funcția de președinte al țării 3 milioane de euro.

- Dodon întotdeauna a lucrat în calitate de funcționar public, însă el deține o casă cu valoarea de 400 mii de euro și anual donează prin fondul „Din Suflet” al primei doamne sume care depășesc salariul dumnealui pentru toți cei 4 ani. Doar în anul 2018, el de șase ori a fost la odihnă în diferite țări.

- Firma familiei Greceanîi a participat la falimentarea Băncii de Economii.

- Consilierii din partea Partidului Socialiștilor au fost implicați în numeroase cazuri de escrocherie privind însușirea ilegală a unor terenuri de pămînt din Chișinău.

- Protestele socialiștilor împotriva construcțiilor ilegale a blocurilor locative în Chișinău în toate cazurile s-au finalizat cu luare de mită, inclusiv apartamente.


Partidul Socialiștilor – partid al oamenilor fățarnici

- Socialiștii se prezintă pe sine drept prieteni ai Rusiei și părtași ai integrării eurasiatice, dar nu și-au dat voturile pentru desfășurarea unui referendum privind intrarea în Uniunea Vamală, motivîndu-și refuzul de a o face prin „lipsa unor frontiere comune”. Dodon a calificat intrarea Moldovei în Uniunea Vamală drept un „absurd total”.

- Socialiștii din Consiliul Municipal al Chişinăului au acceptat prin votul lor alocarea de mijloace pentru înălțarea monumentului consacrat jertfelor „ocupației sovietice”.

- Dodon s-a obligat să denunțe Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, însă după aceea a renunțat să îndeplinească această promisiune.


Partidul Socialiștilor – aliat devotat al PD

- Fracțiunea socialiștilor din Parlament a votat de 484 de ori împreună cu democrații.

- Socialiștii și democrații și-au dat voturile pentru introducerea sistemului electoral mixt, care e avantajos doar pentru regimul guvernant.


Oameni, fiți vigilenți!

Nu dați voturile dumneavoastră trădătorilor, hoților, fățarnicilor și aliaților regimului antipopular!

0 
| încă
înapoi »