Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

08.03.2019:  În cinstea Voastră, dragi femei!
Mesajul de felicitare al Comitetului Central al PCRM cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie

Scumpe femei!

Voi sînteți fundamentul vieții, Voi sînteți speranța, Voi sînteți inspirația!

Cu femeia se asociază cele mai importante momente din viața oricărei familii, cu viața întregii societăți la general. Sensibile, drăguțe, delicate – voi mai aveți și imensa responsabilitate statală și social-politică. Iar atunci cînd se iau decizii importante, voi rămîneți întotdeauna exemplu demn de urmat pentru profesionalism și perseverență. În ciuda caracterului firav, voi puneți întotdeauna umărul atunci cînd situația impune sprijinul dumneavoastră. Anume pe voi, scumpele noastre femei, putem conta permanent.

Bărbații sînt puternici anume grație femeilor. Care au suficientă răbdare și curaj să înfrunte și să treacă peste toate greutățile, mai ales în aceste timpuri deosebit de grele. Astăzi, trăim o perioadă de răscruce, cînd se fac tentative de a distruge valorile tradiționale, cînd se încearcă a scoate din conștiința societății asemenea concepte ca morala, onestitatea, sinceritatea, credința în propriile principii, devotament față de Patrie…

Și în aceste vremuri complicate, din nou, Femeia vine în ajutor. Rolul femeii în educarea viitoarelor generații este inestimabil. Voi, scumpele noastre femei, aveți suficientă înțelepciune și tact pentru a le oferi bărbaților credința că toate se pot depăși, nu există nici un fel de bariere pe care ei nu ar putea să le treacă. Vă mulțumim pentru asta!

Primiți din partea noastră cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii – 8 Martie! Vă dorim Pace, Bunătate, Liniște și Stabilitate.


Totodată, îndemnăm bărbații să depună toate eforturile pentru a transpune în viață toate visele femeilor noastre!
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania