Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

15.03.2019:  Vladimir Voronin, despre negocierile parlamentare: „Eu nu vreau să fiu nun mare și să îi așez la masă și să o mărit pe Maia Sandu cu Candu sau cu Ion „Megafon””
Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, spune că partidele care au acces în Parlament ar trebui să facă o alianță cât mai repede, dar este sceptic în privința creării a unei alianțe stabile.

„Eu nu vreau să fiu nun mare și să îi așez la masă și să o mărit pe Maia Sandu cu Candu sau cu Ion „Megafon”. Eu știu că nu o să se primească nimic. Dacă ei se vor uni, cineva îi va lipi. Ei au prieteni peste Prut, au prieteni în Moscova în Europa”, a precizat Voronin în cadrul unei emisiuni la Moldova 1.

Vladimir Voronin spune că aceste alegeri au fost cele mai fraudate. „Domnul Candu se vede că în copilărie nu i-a ajuns jucării și se joacă aici. Pentru cei care 10 ani care a furat Moldova, acesta este un joc”.

Voronin spune că PD-ul, aflat la guvernare ar fi furat mai multe miliarde de lei, iar acum le propune celor de la ACUM ca să îi facă țapi ispășitori. „Domnul Candu vrea să bage pe cineva din ACUM și să arate că nu sunt capabili de nimic”.


Sursă: unimedia.info
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania