Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

15.03.2019:  Vladimir Voronin vrea ca alegerile să fie anulate: „Noi am pierdut în fața criminalilor și a bandiților, dar nu a alegătorilor”
Președintele Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, spune că în Partidul Democrat va face alianță cu Partidul Socialiștilor și vor continua schemele care s-au început de mult.

Potrivit lui Voronin, cel mai bine ar fi bine să fie anulate alegerile și să organizeze din nou. „Mai bine ar fi să se anuleze aceste alegeri și de început o campanie nouă electorală”. Fostul președinte al RM spune că noile alegeri ar trebui să fie organizate sub supravegherea unui instituții internaționale, nu sub supravegherea CEC. [...] Noi am pierdut în fața criminalilor și a bandiților, dar nu a alegătorilor. Au falsificat alegerile”, a declarat Vladimir Voronin într-o emisiune la Moldova 1.

Fostul președinte al RM a mai adăugat că nu crede că este posibil un guvern capabil profesionist. „Va fi creat un Guvern pe interese. Cei care au venit în Parlament nu conștientizează responsabilitatea pe care o au”, a conchis aceasta.

Sursă: unimedia.info
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania