Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

15.03.2019:  Vladimir Voronin: În Parlament au intrat toţi cei care au furat miliardul, cu excepția celor de la ACUM
Liderul Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, este de părere că în urma scrutinului parlamentar din februarie a avut de pierdut Republica Moldova, și nu PCRM care nu a acces în Parlament. Mai mult, liderul comuniștilor spune că în Parlament au intrat toţi cei care au furat miliardul, cu excepția celor de la blocul ACUM.

„Nu este înfrângea și pierderea noastră, ci este înfrângerea totală a Republicii moldova și a cetățeniilor. Evenimentele care vor urma după aceste alegeri vor demonstra acest adevăr. A pierdut Republica Moldova, a pierdut poporul. În Parlament au intrat toți cei care au furat miliardul, cu excepția celor de la ACUM”, a declarat Voronin în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Moldova 1.

Voronin motivează înfrângerea comuniștilor și prin modul în care a fost organizat scrutinul.

„La modul în care s-au desfășurat aceste alegeri, este clar că noi nu am avut cum să facem concurență acestor falsificări, mituire a alegătorilor, acțiunilor ilegale permise partidelor care se bucură că au intrat astăzi în Parlament”, a mai declarat liderul comuniștilor.

Voronin susţine că alegerile au fost fraudate, astfel ar trebui anulate şi organizate altele noi.

A fost o campanie foarte scurtă. Doar jumătate de lună îți ia ca să lucrezi la program și liste. Am avut puțin timp să lucrăm în teritoriu cu alegătorii”, a mai spus Vladimir Voronin.


Sursă: cotidianul.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania