Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

28.03.2019:  Vladimir Voronin, seful de altadata a lui Sergiu Sarbu si Pavel Grigorciuc, face haz pe seama situatiei creata de cei doi: „El deama zboara asa, zboara Sergiu. Si iaca o zburat pana ce o primit o palma” - VIDEO
Invinuit ca l-a batut pe deputatul PD Sergiu Sirbu, Pavel Grigorciuc a fost transferat din izolator in penitenciarul nr 13 din capitala. Acesta sta singur in camera si se plange de conditii proaste de detentie. Maine, avocatul lui Grigorciuc va cere magistratilor de la Apel ca activistul sa fie eliberat. Intre timp, Vladimir Voronin, seful celor doi de altadata, face haz pe seama situatiei create.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: „El deama zboara asa, zboara Sergiu. Si o zburat pana ce o primit o palma.”

Atat Pavel Grigorciuc, cat si Sergiu Sirbu au facut odata parte din partidul comunistilor. Fostul lor sef, Vladimir Voronin s-a amuzat pe seama intamplarii, pentru care Grigorciuc risca acum 5 ani de inchisoare.

Vladimir VORONIN, LIDER PCRM: „Pavel Grigorciuc, fost comunist, l-a batut pe fostul comunist tradator Sergiu. El acum fiind inclinica asta neurologica, trebuie doctorii sa ii faca o analiza completa psiho-neorologica, nu l-ati vazut in campanie ba pe magar calare, cu sabia subtioara umbla si nu stia pe cine sa taie.”

Democratul nu ne-a raspuns la telefon ca sa comenteze declaratiile lui Voronin. Intre timp, din izolatorul politiei, Grigorciuc a fost dus la penitenciarul numarul 13.

Avocatul sau spune ca activistul sta singur in celula si se plange ca acolo este frig. Purtatorul de cuvant al Administratiei Nationale a Penitenciarelor neaga acest lucru, mentionant ca incaperea in care se afla Grigorciuc este incalzita.

Maine va avea loc sedinta de judecata la Curtea de Apel Chisinau, dupa ce apararea a contestat mandatul de arest de 30 de zile. Avocatii spun ca nu sunt de acord cu invinuirea.

Alexandru BODNARIUC, AVOCAT: „Se imputa comiterea infractiunea de 2 sau mai multe persoane, adica el impreuna cu Rudenco. Insusi Sirbu spune ca Rudenco nu e vinovat, adica alineatul 1, dar politia l-a recunoscut ca banuit pe Rudenco ca sa fie alineatul doi, deoarece unu nici nu prevede retinerea, deoarece sanctiunea nu depaseste 3 ani.”

Pavel Grigorciuc a fost retinut dupa sedinta Parlamentului de joi, pentru ca l-ar fi batut pe deputatul PD, Sergiu Sirbu. Democratul spune ca a fost lovit cu pumnul sau cu un obiect, in timp ce activistul spune ca i-a dat doar o palma. Acum doua zile, Sirbu a fost externat de la Urgenta.

Grigorciuc face parte din grupul Petrenko, membrii caruia au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru organizarea dezordinelor in masa in septembrie 2015 din fata Procuraturii Generale.


Sursa: PRO TV
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania