Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

29.03.2019:  Totalizările continuă
Comitetul municipal și comitetele raionale ale PCRM continuă facerea totalurilor activității privind mobilizarea comuniștilor la pregătirea și desfășurarea alegerilor parlamentare din 24 februarie
În perioada 18-24 martie au fost ținute 10 plenare lărgite ale comitetelor raionale ale partidului și a comitetului municipal din orașul Bălți. Pe agenda lor s-a aflat totalizarea activității privind mobilizarea comuniștilor la pregătirea și desfășurarea alegerilor parlamentare.

La lucrările plenarelor de la Ocnița și Edineț a participat Președintele PCRM, Vladimir Voronin. La lucrările celorlalte plenare — în municipiul Bălți, în raioanele Telenești, Criuleni, Taraclia, Anenii Noi, Strășeni, Hîncești, Ialoveni și Drochia — au luat parte membrii Comitetului Executiv Politic al CC al PCRM, tovarășii E. Bodnarenco, K. Starîș, M. Postoico și I. Șupac.

La plenare s-au purtat discuții constructive și concrete, a fost apreciată activitatea comitetului municipal și a comitetelor raionale ale PCRM, făcute propuneri și observații critice la adresa CC al PCRM.

În baza rezultatelor respectivelor dezbateri au fost luate hotărîri cu indicarea unor sarcini concrete pentru ulterioara activitate organizatorică, de partid și ideologică a comuniștilor.


SECȚIA ORGANIZATORICĂ DE PARTID A CC AL PCRM

Sursă: comunist.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania