Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

07.06.2019:  El supraviețuiește secole
Comuniștii moldoveni au depus flori la monumentul de la Chișinău al lui A. S. Pușkin

În ziua de 6 iunie, admiratorii talentului lui Alexandr Pușkin au marcat un jubileu — 220 de ani de la nașterea poetului. Primii care au venit să-i cinstească memoria au fost un grup de deputați comuniști și activiști ai PCRM în frunte cu liderul Partidului Comuniștilor, care au depus flori la monumentul marelui poet.

El supraviețuiește secolePrețuind înalt creația pușkinistă, al treilea președinte al Moldovei, președintele PCRM, Vladimir Voronin, la timpul său a menționat: «Istoria țării noastre a avut un mare noroc ca Pușkin să trăiască pe aceste meleaguri, să scrie despre ele și să creeze aici o parte din nemuritoarele sale opere. Noi trebuie să ne mîndrim cu asta, să-i cinstim memoria și s-o transmitem din generație în generație».

El supraviețuiește secoleÎn afară de comuniști, la bustul lui Pușkin au venit în această zi reprezentanți ai Ambasadei Federației Ruse în Moldova în frunte cu ambasadorul extraordinar și plenipotențiar Oleg Vasnețov, membri ai Comunității Ruse, reprezentanți ai Centrului Rus de Știință și Cultură, oameni de creație, locuitori ai Chișinăului.El supraviețuiește secole

COMUNIST.MD
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania