Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

31.08.2019:  BRÎNZAN, CRITICAT DUR: Voronin cere demisia ministrului Economiei
Voronin cere demisia ministrului Economiei. Liderul PCRM a declarat pentru postul nostru de televiziune că Vadim Brânzan trebuie să plece după situaţia creată în jurul aeroportului.

"Văd că aici merge la o înțelegere că cineva de undeva contactează la telefon, influențează. Au loc întâlniri separate între Maia Sandu și acest Brînzan cu reprezentanții companiei care vor să preia concesiune aeroportului. Nu se vede o activitate patriotică, statală."

Printre cei care au mai cerut demisia lui Brînzan se numără fostul premier Ion Sturza şi omul de afaceri Viorel Ţopa. Brînzan deocamdată nu a comentat solicitările.

După ce a fost acuzat că face jocul miliardarului Nathaniel Rothscild, ministrul Economiei, Vadim Brânzan, a recunoscut că a avut două întrevederi cu cel care a prelaut controlul aeroportului Chişinău.

Mai mult, la una dintre întrevederi a fost chiar împreună cu prim-ministrul Maia Sandu. Rothscilld a anunţat acum câteva zile că a preluat 95 la sută din acţiunile companiei "Avia Invest", controlate de Ilan Şor. Se întâmplă chiar dacă Procuratura Generală declară că oficial această tranzacţie este imposibilă, întrucât pe acţiunile companiei a fost pus sechestru.


Sursā: publica.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania