Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

27.09.2019:  HOTĂRÎREA Comitetului Executiv Politic al СС PCRM cu privire la situaţia în Comitetul Raional al PCRM Donduşeni
Нет описания фото.
HOTĂRÎREA

Comitetului Executiv Politic al Comitetului Central
al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova
din 26 septembrie 2019

Cu privire la situaţia în Comitetul Raional al PCRM
Donduşeni


Prin Hotărîrea Comitetului Executiv Politic al CC PCRM din 21 mai 2019 «Cu privire la delegarea împuternicirilor comitetului municipal Bălţi şi comitetelor raionale al PCRM» comitetului municipal Bălţi şi comitetelor raionale al PCRM au fost delegate împuternicirile pentru pregătirea şi prezentarea documentelor necesare în consiliile electorale de circumscripţie de nivelul doi şi birourile electorale ale secţiilor de votare în conformitate cu Codul electoral şi planul calendaristic de acţiuni.

Fiind membru al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, membru Comitetului Central al PCRM, prim-secretar al Comitetului Raional al PCRM Donduşeni, candidat la funcţia de consilier în Consiliul Raional şi Consiliul Orăşenesc Donduşeni tov. Anastasie Pavlov a încălcat flagrant prevederile Statutului PCRM, atentând pe unitate organizaţională şi pe baza ideologică a partidului.

Comitetul Executiv Politic al Comitetului Central al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova HOTĂRÂŞTE:

1. De a retrage susţinere politică şi de a exclude din rîndurile PCRM pe prim-secretar al CR al PCRM Donduşeni Anastasie Pavlov.

2. În legătură cu încălcările grave comise în formarea listei de candidați, exprimată în reprezentarea disproporțională a membrilor PCRM din organizațiile de partid din orașul Donduşeni și satele raionului de a retrage de la Comitetul raional Donduşeni al PCRM împuternicirile pentru pregătirea şi prezentarea documentelor necesare în consiliile electorale de circumscripţie de nivelul doi şi birourile electorale ale secţiilor de votare în conformitate cu Codul electoral şi planul calendaristic de acţiuni.

3. Controlul executării Hotărîrii se pune în sarcina secretarului al CC PCRM tov. Elena Bodnarenco.Preşedintele PCRM
Vladimir Voronin

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania