Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

30.09.2019:  Ce conținea „geanta pentru Dodon”? Șor: „3 milioane de dolari în schimbul votului pentru Nicolae Timofti”


Acum șapte luni, în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, când Ilan Șor a apărut în cadrul unei conferințe de presă cu o geantă neagră, iar pe atunci spunea că i-a oferit „mai multe lucruri lui Igor Dodon”, iată că Ilan Șor face noi dezvăluiri și susține că în geanta respectivă s-ar fi conținut 3 milioane de dolari, destinați pentru Igor Dodon, în schimbul votului pentru Nicolae Timofti la funcția de președinte.

„Geanta neagră pe care i-am transmis-o lui Igor Dodon conținea trei milioane de dolari pe care fostul premier Vlad Filat i-a transmis-o în schimbul voturilor celor trei deputați socialiști pentru a-l vota pe Nicolae Timofti la funcția de președinte”, a menționat Ilan Șor, într-o intervenție în direct la Televiziunea Centrală.

„Desigur că erau bani pe care Filat i-a transmis lui Dodon pentru alegerea lui Timofti președinte. 3 milioane de dolari pentru a-l vota pe Timofti. Dar nu a fost singura geantă. Au fost mai multe”, a mai adăugat Ilan Șor.

Totodată, Șor susține că deține foarte multe informații despre Dodon și „anume acest fapt explică hărțuielile la care este supus el și membrii echipei”.

Deocamdată șeful statului, Igor Dodon, nu a venit cu un comentariu la acuzațiile aduse de la Ilan Șor.

UNIMEDIA amintește că deputatul Ilan Șor a fost recent lipsit de imunitate parlamentară și anunțat în căutare internațională. La moment nu se cunoaște locul aflării fostului primar de Orhei.


Sursă: unimedia.info
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania