Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

04.10.2019:  Iurii Muntean are o slujbă secundară la Renato Usatîi
Procuratura s-a autosesizat în legătură cu imaginile video în care Tulbure ia bani de la Usatîi


Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) s-a autosesizat în legătură cu imaginile video apărute pe Scheme.md, în care activistul civic Alexei Tulbure și mai mulți membri ai Partidului Nostru ar primi bani de la Renato Usatîi. Informația a fost confirmată pentru DESCHIDE.MD de către ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Emil Gaitur.

Alexei Tulbure a afirmat astăzi într-o discuție cu reporterii DESCHIDE.MD că nu a luat bani de la Reanato Usatîi și a amenințat redacția noastră cu judecata dacă vom dezvolta și publica acest subiect.

În urma apariției imaginilor pe Scheme.md, Renato Usatîi a afirmat astăzi într-o conferință de presă că Alexei Tulbure într-adevăr a primit bani doar că aceștia erau pentru combustibil.

„Alexei Tulbure a fost unul dintre acele persoane pe care eu, încă în anul 2014, l-am rugat să meargă prin toate organizațiile teritoriale, el primea bani pentru combustibil, pentru a organiza training-uri pentru oamenii noștri care nu aveau experiență politică. Atunci, la rugămintea noastră a reacționat și Alexei Tulbure, și Iurie Muntean a făcut astfel de training-uri prin toată țara”, a spus Renato Usatîi într-o conferință.


Sursă: noi.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania