Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

01.11.2019:  Portretul unui candidat la Primăria Chișinău: „Ion Megafon”„Toate capacitățile personale, organizatorice și mentale ale lui Ion Ceban se exprimă prin formula – „Ion Megafon”. De această părere este Vladimir Voronin, fostul președinte al Republicii Moldova, care a explicat într-un interviu pentru deschide.md, de ce Ion Ceban nu este candidatul potrivit pentru funcția de primar al mun. Chișinău.

Liderul Partidului Comuniștilor susține că îl cunoaște pe candidatul socialist la funcția de primar al mun. Chișinău de pe vremea când era foarte tânăr și a venit în PCRM. „Acest Ceban a apărut la noi în partid, fiind o persoană foarte tânără. El și-a găsit ocupație cu megafonul. Participa la proteste pe care noi le organizam cu regularitate anii precedenți. La noi în partid toți l-au știut sub numele de „Ion Megafon” și toate capacitățile lui personale, organizatorice și mentale se exprimă prin această formulă – „Ion Megafon”, a declarat Vladimir Voronin.

De asemenea, liderul PCRM, atrage atenția asupra faptului că Ion Ceban nu are experiență de administrare a orașului, pentru că nu a condus niciodată o instituție. „Nu a selectat niciodată o candidatură pentru ceva funcții, nu are idei cum să conducă un colectiv și nu văd potențial în această persoană. Nu din cauza că ne-a trădat și a fugit la Dodon, acestea sunt detalii care caracterizează portretul acestui personaj” a explicat fostul președinte al R. Moldova.

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania