Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

14.11.2019:  /DOC/ Este dosar penal! Compania deputatului socialist Corneliu Furculiță, bănuită de spălare de baniProcuratura Anticorupție are în gestiune o cauză penală inițiată pentru spălare de bani în care este vizată și compania „Exclusiv Media”, ce aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță. Despre asta a fost informat deputatul Iurie Reniță.

Șeful adjunct al Procuraturii Anticorupție, Ion Munteanu l-a informat pe deputat că procurorii așteaptă răspunsuri la cererile de comisie rogatorie, pentru a evolua în cercetarea penală.

Iurie Reniță s-a adresat Procuraturii Anticorupție după ce a intrat în posesia unui raport pregătit de șeful Serviciului Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor, în care este descris cu lux de amănunte cum au primit socialiștii zeci de milioane de lei de la companii offshore din Bahamas, prin intermediul firmei „Exclusiv Media”, fondată de Furculiță. Banii ar fi fost utilizați pentru finanțarea campaniei electorale a lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale din 2016.
Sursă: tv8.md
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania