Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

12.02.2020:  Fostul asistent al deputatului socialist Corneliu Furculiță, numit de Ion Ceban în funcția de director interimar al Î.M. „Piața Centrală”
Juristul Ion Pîntea a fost prezentat miercuri, 12 februarie, de către edilul capitalei, Ion Ceban, ca fiind noul director interimar al Î.M. „Piața Centrală”.

Pîntea este consilier în Cabinetul fracțiunii PSRM din Parlament și a fost asistent al deputatului Corneliu Furculiță.

Portalul anticoruptie.md a scris anterior că Ion Pîntea a donat PSRM 70.000 de lei, iar în 2014 compania la care era angajat a câștigat două licitații publice anunțate de Inspectoratul General al Poliției, în valoare totală de peste 300.000 de lei, pentru lucrări la rețelele electrice și livrarea unor camere video și accesorii.

Ceban a chemat presa la întreprindere pentru a-l prezenta pe noul director, menționând că fostul director interimar și-a dat demisia, fiindu-i acceptată ieri.

Potrivit acestuia, Pîntea a fost numit până la organizarea unui concurs.

„Urmează să propuneți candidaturile pentru vicedirectorii întreprinderii până vineri. Trebuie să fie făcută inventarierea la toți care activează în „Piața Centrală” și să vedem cine și cum a acaparat clădiri și terenuri”, a declarat Ion Ceban.

Iurie Vasilenco fusese numit în funcția de director interimar al „Pieței Centrale” la sfârșitul lunii iunie 2019, printr-o dispoziție semnată de către primarul general interimar de atunci, Ruslan Codreanu, după ce, la câteva zile după numire, Viorel Baraga și-a dat demisia din funcție.


Sursa: www.zdg.md

0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania