Navigare

Căutarea pe saitul

 

Toate ştirile

03.03.2020:  Demersul Preşedintelui PCRM Vladimir Voronin în adresa Procuraturii Generale în legătură cu mărturisirile lui Dm. DiacovProcurorului General al RM
Domnului Alexandr Stoianoglo


În postarea sa pe reţeua de socializare Facebook din 28 februarie 2020, ora 11.02, Domnul Dumitru Diacov, Preşedintele de Onoare al Partidului Democrat din Moldova, deputat în Parlament, a făcut de fapt o mărturisire în care a recunoscut public că deputaţii transfugi din Fracţiunea Partidului Comuniştilor din Republica Moldova din Parlamentul de legislatura precedenta au fost mituiţi.

Diacov susţine, de asemenea, că Preşedintele PCRM Domnul Vladimir Voronin, personal a primit banii pentru plecarea a cel puţin 8 deputati.

Diacov îşi încheie mărturisirea cu cuvintele că toată lumea ştie cine le-a dat aceşti bani.

Luind în consideraţie mărturisirea publică politicianului şi conducătorului de partid, solicităm respectuos iniţierea unui dosar penal privind coruperea deputaţilor, precum şi verificarea declaraţiilor Domnului Dumitru Diacov, numirea celor 8 deputaţi menţionaţi în postare, suma banilor plătiţi pentru plecarea a fiecărui dintre ei, de câtre cine şi cui s-au plătit aceşti bani, în ce monedă şi în ce condiţii.

În cadrul dosarului penal solicităm confruntarea celor 8 deputaţi şi Domnilor Voronin şi Diacov.Cu respect,

Vladimir Voronin,
Preşedintele PCRM
0 
| încă
înapoi »
News Time Romania - Stiri Romania